| Sugestie Shop | |
|
+5Defiance aLyZ noobkillah GaBy shnakeeRO 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
shnakeeRO Moderator
Mesaje : 33 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 30 Localizare : Tg Jiu
| Subiect: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 10:41 am | |
| | |
|
| |
GaBy Admin
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 11:56 am | |
| - Citat :
- 1 Sugerez ca la negustorul acela care are lada ork-sef sa fie puse toate lazile....normal la pret mult mai mare.( de exemplu lada reaper 10kk)
Lazile de reaper ar trebuii sa fie si mai scumpe;) - Citat :
- 2 Si daca se poate ... sa fie puse din nou alea cu pietre metin sau orc-sef DAR cu conditia ca fiecare carcater sa nu poata lua mai mult de 5 sau 10 pe zi(sau cat crede GM ca e syuficient). pro sau contra? (si completare : sa fie si pt alti sefi nu doar ork-sef)
Eu as vrea sa fie si moneda pentru Death Reaper sau ceva ...sa fie cam toti bossi si vorba ta sa nu se poate lua dekt 5 pe zi | |
|
| |
noobkillah Moderator
Mesaje : 33 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 26 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 11:59 am | |
| 1: lazile de reaper ar trebui sa fie peste 20kk sau pret mare ( ca din ele pica oteluri arme de 70 75) ... 2:a buna ideea dar daca ar fii monezi cu death reaper si cnv activeaza una si nu poate sal bata ce facem? fugim toti din oras? sa fie si un fel de monezi cu care sa dispara | |
|
| |
shnakeeRO Moderator
Mesaje : 33 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 30 Localizare : Tg Jiu
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 12:28 pm | |
| 1 da cam da
2 pia sa se faca ca dupa 10 sau 15 minute daca nu este omorat sa dispara | |
|
| |
aLyZ Moderator
Mesaje : 114 Data de inscriere : 31/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 12:36 pm | |
| nu sunt de acord sa puna ink ceva sa usureze jocul.cei ma nu poti sa devii mai bun sa mergi in dt ? problema ta .tot puneti sugestii prostesti | |
|
| |
Defiance Moderator
Mesaje : 29 Data de inscriere : 03/02/2010 Varsta : 31 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 12:40 pm | |
| Sunt de acord cu aLyZ, daca s-ar pune summon la toti bosii la NPC unde ar fi farmecul unui Raid Boss sau DT Run? | |
|
| |
Mahmud Moderator
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 2:07 pm | |
| prietene....dak vrei u sa nu puna la npc box-uri.... macar un sommon pentru boss din DT, sa faca sa mearga defence +5 pe armuri, sa fac sh eu DT nu numai mentali, nu tzi se pare logic???? eu nu pot ajunge akolo fara merntal sau super buff | |
|
| |
ZiPPP Moderator
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 2:32 pm | |
| wow nu am stiut ca pica OTEL | |
|
| |
Defiance Moderator
Mesaje : 29 Data de inscriere : 03/02/2010 Varsta : 31 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 3:16 pm | |
| Stii, de obicei DT Run nu se face singur, asa ca ia-ti cativa prieteni cu tine, sau fa-ti un buffer cu P-uri si te descurci. Toti vreti "mura-n gura" fara sa munciti deloc. | |
|
| |
Mahmud Moderator
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 6:37 pm | |
| Ebola pe metin 2 US (server oficial prietene) faceam Dt run singur singurel cu def +5, deci se poate, aici mai e sh server privat. IronMonkey il facea fara armura pe el =))....
Oricum ce vreau eu sa zic e k dak fac un def +5 pe steal fac Dt run singur ushor, fara dureri de cap, SO i need def +5!!!! dak tzie itzi trebuiesc 10 oameni langa u pt dt run...go go ahead
Wah sh cu muncitul, las-o moale prietene, ca sa pui un defece +5 pe armura muncesti, sparge mulllllllt, nu am cerut sa vina GM sa imi dea reaper box pe moca, pe GOLD sau nush, omg nu ma mai kinui sa explic, oricum nu intelegi!!!! | |
|
| |
Sh00w Moderator
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 6:39 pm | |
| Eu zic ca sa faca XcsP mai multi bani ar putea sa puna o lada Reapar sa coste 5lei (5ron) | |
|
| |
Mahmud Moderator
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 8:24 pm | |
| eu zic k e si criza financiara, =)))) si nu stiu sigur cati bani o sa faca =))) | |
|
| |
Sh00w Moderator
| Subiect: Re: Sugestie Shop Vin Feb 05, 2010 9:15 pm | |
| Eu zic sa se dea Topic Inchis! Daca vrei Lada Reaper fa DT run... PS: te ajut eu akm ca am cal militar il pof face singur (dar imi trebe buffer bun) | |
|
| |
savudavidalex Moderator
| Subiect: ganditiva asa Vin Feb 05, 2010 9:19 pm | |
| ganditiva asa :
Ideea cu 5 ron pt o lada e exagerata pt unii care pretuiesc banii si care sunt in criza afundati Eu am mai jucat si pe altele ex finalogju2 si pe acela exista toate lazile dar la preturi destul de mari ex: 3kk-5kk iar acolo faci mai greutz banii decat aici Tot pe finalogju2 unde se gasesc lazile toata lumea are otel pe el sau armura de lvl 66-70 si arme la fel deci care ar mai fi farmecul sa vezi toata lumea la fel deci data viitoare cand mai scoateti idei sa nu le aruncati din avion Ideea cu monedele este foarte buna ca inaintea ta pot ajunge altii la reaper , 9 cozi , regina paianjen .. .si sa fie din alt regat si copii fara macar putin respect care sa faca ks( adica sa te omoare iar lor sa le cada lada ) deci este o idee buna doar cu monedele in rest mai scarmaniti in cap si scuze pentru cei care au politete si respect pentru ca pe ei nu ii incasez in aceasta categorie ... doar pe copii care nu au bune maniere si nu sunt crescuti corespunzator si te iau la injuraturi si te ameninta ca vorbesc cu GM si ca vei lua ban iar numai la ideea asta tu nu vei mai ataca | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestie Shop | |
| |
|
| |
| Sugestie Shop | |
|